Източник: БГНЕСОт партия Воля излязоха с остра позиция срещу ВМРО.Ето какво

...
Източник: БГНЕСОт партия Воля излязоха с остра позиция срещу ВМРО.Ето какво
Коментари Харесай

Марешки: ВМРО искат да вкарват в затвора гражданите, които ги хулят, че не си изпълниха обещанията. Това е нечувана цензура и ограничаване на правата

Източник: БГНЕС

От партия Воля излязоха с остра позиция против Вътрешна македонска революционна организация.

Ето какво се споделя в нея:

" Уплашени от възходящото неодобрение на народа, поради лъжите и обидите на Вътрешна македонска революционна организация към българските жители, парламентарната им група под паника внесе законопроект-харакири.

За да не бъдат изобличавани техните безобразия в политиката, пробват обезверения ход да се скрият зад закон.

С настояването да бъдат глобявани и вкарвани в пандиза измамниците и грубияните в политиката, де факто осъждат самите себе си. Те са първите, които би трябвало да бъдат подведени под отговорност, по силата на подобен закон.

Излъгаха българския народ, че ще създадат минималната пенсия 300 лева; не осигуриха служител на реда във всяко село; наскърбиха с цинични думи българските дами. Само това е премного да попаднат под ударите на този закон.

Излиза, че всеки българин, който ги ругатни за неизпълнените обещания и за обидите, би трябвало да влезе в пандиза. Това е нечувана цензура и ограничение правата на жителите. Затова ние дефинираме този план  като закон против българския народ. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР